Pensioenadviseurs Den Haag

Of u nu pensioenadvies nodig heeft in verband met werkeloosheid, een verhuizing naar het buitenland of omdat u een eigen onderneming bent begonnen, een pensioenadviseur weet er alles vanaf.

Aanbevolen:

Aanbevolen:

Pensioenvragen of hulp nodig bij het vinden van een adviseur?

Waarom zou ik een pensioenadviseur inschakelen?

Een pensioenadviseur heeft verstand van alles dat met pensioen te maken heeft. Hij kan u niet alleen adviseren bij het nemen van belangrijke beslissingen op het gebied van pensioenregelingen, maar zal daarbij ook rekening houden met uw financiële situatie. Een pensioenadviseur kan het pensioen begrijpelijker voor u maken en inzicht geven in de vele mogelijkheden die er zijn. Ook kan hij u waarschuwen voor eventuele bijkomstige risico’s. Door een pensioenadviseur in te schakelen, weet u zeker dat u zich in het geval van arbeidsongeschiktheid, ouderdom of overlijden geen zorgen hoeft te maken over uw financiën.

Onafhankelijk en betrouwbaar pensioenadvies

Voorheen was het zo dat pensioenadviseurs vaak provisie kregen van pensioenuitvoerders, verzekeraars en banken wanneer zij hun producten verkochten. Hierdoor was er sprake van belangenverstrengeling, en was het pensioenadvies dat men kreeg niet altijd even betrouwbaar. Gelukkig is sinds 2013 het wettelijk provisieverbod van toepassing. Bemiddelaars, en dus ook pensioenadviseurs, mogen geen provisie meer ontvangen van bovengenoemde instanties. Dit heeft gezorgd voor grote verbeteringen in het systeem; u bent nu verzekerd van een onafhankelijk en betrouwbaar pensioenadvies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Ja, ik zoek een goede pensioenadviseur in Den Haag!

Een goede pensioenadviseur vinden kan in de eerste instantie een hele uitdaging lijken. Want hoe weet u nu of u een pensioenadviseur betrouwbaar is? En of u niet te veel betaalt? Wel, daarvoor hebben we Pensioenadvies Den Haag opgezet! Op deze pagina vindt u een volledig overzicht van alle erkende pensioenadviseurs in Den Haag, inclusief bedrijfsinformatie en reviews. Zo kunt u verschillende pensioenadviseurs bij u in de buurt met elkaar vergelijken, en direct vrijblijvende offertes aanvragen om de beste prijs te vinden. Wel zo makkelijk!